When users can log in with DigiD on your website or online environment, this creates a sense of confidence. After all, DigiD is safe. However? DigiD may be very safe in itself, but the real one security lies in the environment of the automated or non-automated environment in which people log in. With others words: the secure access must be really secure, otherwise it is still not okay.

The operation must therefore be checked regularly. This is done by means of a DigiD Assessment. At WebSec we have everything in house to set this up for you right away, so you can be sure your secure access actually meets current requirements.

Waarom is een broncode audit zo belangrijk?

Wanneer er geprogrammeerd wordt, dan worden vaak enorme hoeveelheden code verwerkt tot een programma, spel of andere vorm van software dat iets moet doen voor uw bedrijf of uw klanten. Allemaal leuk en aardig, maar wanneer er sprake is van grote hoeveelheden aan code en data, dan is de kans groot dat ergens een fout in de broncode sluipt. De meeste fouten merkt u zelf al op tijdens het proefdraaien van de software. Krijgt u ineens vreemde foutmeldingen of een blauw scherm waar dat écht niet de bedoeling is, dan is het wel duidelijk dat er een fout in de code geslopen is.

Dat zijn niet de fouten waar wij naar op zoek gaan bij een broncode audit. Wij zoeken naar de fouten die een beveiligingsrisico vormen of een andere mogelijke ingang voor een hacker, zoals een omweg langs een beveiliging. Dat zijn de fouten die u niet ziet bij proefdraaien. Het zijn de foutjes die u pas opmerkt wanneer een hacker aan de haal gegaan is met uw broncode, of de gegevens van uw klanten bemachtigd heeft.

Die fouten spelen een enorme rol wanneer het gaat om de veiligheid van de software. Met een broncode audit weet u zeker dat verborgen fouten ook opgespoord worden, zodat u de software zonder problemen uit kunt rollen en direct inzetbaar kunt maken op de plekken waar deze nodig is. Een prettig idee, veel gemak en vooral een hoge mate van veiligheid. Dat is waar wij van houden.

Waarom kiest u voor WebSec voor uw broncode audit?

Wij zijn experts op het gebied van beveiliging. U vindt bij ons alle mogelijke manieren om de veiligheid van codes, programma’s en software te testen. Met het brede aanbod aan diensten, weten we zeker dat we altijd een aanbod op maat voor u samen kunnen stellen. Bijvoorbeeld door uitsluitend een broncode audit te doen voor u, maar we kunnen ook uw vaste partner worden en regelmatige testen voor u uitvoeren. Zeker wanneer u met regelmaat software ontwikkelt of aanpassingen doet aan de broncode, kan het verstandig zijn om eens contact met ons op te nemen over de mogelijkheden voor een langere samenwerking. We kijken dan eerst samen naar wat u nodig heeft, om u vervolgens een aanbod op maat te doen waar u direct ja of nee op kunt antwoorden.

Regelt u vandaag uw broncode audit nog?

Bent u bezig met het ontwikkelen van software in de vorm van een programma of toepassing en wilt u zeker weten dat alles helemaal in orde is voordat u de code gebruikt? Dan schakelt u ons in. Met een uitvoerige broncode audit zorgen we ervoor dat de volledige code gecontroleerd is en dat er geen beveiligingsproblemen of risico’s zijn voor uw bedrijf of uw klanten. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen.