Dutch
English

Phishing Campagne

Een gesimuleerde en gecontroleerde phishingaanvalcampagne, bedoeld om de veerkracht van een organisatie tegen op e-mail gebaseerde bedreigingen te beoordelen. Een uitstekend hulpmiddel om kwetsbaarheden en verbeteringsgebieden te begrijpen.

Nu Aanvragen

Wat is een Phishing Campagne?

Phishing Campagne is zowel een educatief hulpmiddel als een veiligheidsaudit, die de kwetsbaarheid van een organisatie voor bedrieglijke cyber tactieken beoordeelt. Door realistische phishingpogingen te simuleren, worden potentiële zwakke punten binnen de menselijke hulpbronnen van een organisatie blootgelegd.

Het analyseren van de resultaten van een phishingcampagne biedt organisaties een duidelijke routekaart om trainingsinspanningen te versterken, de collectieve scherpzinnigheid van de beroepsbevolking aan te scherpen en hen om te vormen tot waakzame cybersecurity-specialisten.

De voordelen van Phishing Campagne

Door daadwerkelijke phishingpogingen na te bootsen, krijgen organisaties inzicht in echte kwetsbaarheden, waardoor gerichte verdedigingsstrategieën mogelijk worden.
Het zelf ervaren van phishingpogingen verbetert de trainingsresultaten aanzienlijk, en zorgt voor langdurige retentie van tegenmaatregelen.
Het vroegtijdig identificeren van zwakke schakels maakt nauwkeurige training mogelijk, waardoor verdedigingen worden versterkt en de gevoeligheid voor echte aanvallen wordt verminderd.
Regelmatige campagnes kweken een cultuur van alertheid, zodat medewerkers waakzaam blijven tegen evoluerende phishingstrategieën.

Waarom kiezen voor Phishing Campagne door websec?

Kernfuncties
Wat te verwachten
Ondersteunde Phishingtypen
Key features

Kernfuncties

Ontdek onze Phishing Campagne functies, ontworpen om uw organisatie te versterken tegen kwaadaardige phishingdreigingen. Rust uw team uit met de essentiële kennis om phishingaanvallen effectief te herkennen en te neutraliseren, waardoor gevoelige organisatorische informatie wordt beschermd.
Realistische Simulaties
Uitgebreide Deelnemersselectie
Aanpasbare Campagnes
Deskundige Begeleiding en Samenwerking
Gegevensanalyse en Gedetailleerde Rapportage

Aanpak Phishing Campagne

In het tijdperk van meedogenloze cyberdreigingen is het beschermen van de bedrijfsintegriteit van vitaal belang. Via onze 6-staps aanpak trainen en beoordelen we zorgvuldig de reactie van uw team op phishingaanvallen, en cultiveren we een cultuur geworteld in waakzaamheid en cybersecuritybewustzijn. Verken elke fase voor versterkte veerkracht.

1
Doelstelling en Planning

Duidelijke doelstellingen definiëren en de juridische parameters vaststellen om een veilige en verantwoorde phishingcampagne te garanderen.

2
Ontwerp Phishing E-mail

Ontwikkelen van gepersonaliseerde phishing e-mailtemplates met realistische scenario's die de communicatiestijl van uw organisatie weerspiegelen om de authenticiteit te verhogen.

3
Deelnemersselectie

Zorgvuldig een diverse groep deelnemers selecteren, rekening houdend met verschillende rollen en hiërarchieën om een goed afgeronde testomgeving voor de phishingcampagne te creëren.

4
Campagnelancering

De phishingcampagne zorgvuldig lanceren, de realtime reacties overzien om het initiële bewustzijnsniveau van cybersecurity onder de werknemers te meten.

5
Gegevensanalyse

De campagne-uitkomsten rigoureus analyseren om potentiële kwetsbaarheden te identificeren en een basis te bieden voor substantiële verbeteringen.

6
Rapportage

Uitgebreide rapporten leveren die waardevolle inzichten bieden, afgeleid van de analyse om toekomstige cybersecuritystrategieën te informeren.

Prijscalculator

Instellen


Geschatte prijzen


  • Prijs per e-mail€ 5
  • Voorbereidingskosten € 500
  • Geschatte totaal3000

+90%Phishingaanvallen

Volgens verschillende cybersecurityrapporten wordt een aanzienlijk deel van de cyberaanvallen ingezet via phishing-e-mails. Dit illustreert de cruciale rol van e-mail als vector voor cyberaanvallen en het belang van het beveiligen ervan.

+30%Toegenomen Frequentie

De pandemie zag een ongekende toename van phishingaanvallen omdat cybercriminelen profiteerden van de verschuiving naar thuiswerken en de algemene sfeer van onzekerheid.

1 op 3Succespercentage

Deze statistiek toont aan dat een aanzienlijk deel van de consumenten het slachtoffer is geworden van phishingaanvallen, wat niet alleen de omvang van het probleem aangeeft, maar ook de noodzaak voor oplossingen die een breed scala aan individuen kunnen beschermen, niet alleen organisaties.

Phishing Campagne FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat is een Phishing Campagne in de context van cybersecuritytraining?
Een Phishing Campagne is een op maat gemaakt cybersecurity-initiatief waarbij we realistische gesimuleerde phishingaanvallen ontwerpen om de responsiviteit en paraatheid van uw personeel tegen phishingdreigingen te beoordelen en te verhogen. Deze campagne omvat een scala aan elementen, waaronder het kweken van algemeen beveiligingsbewustzijn en het versterken van verdedigingsmechanismen tegen geavanceerde ransomware-aanvallen.
Hoe bereiken we een hoge mate van realisme in de phishing-e-mails die in de campagne worden gebruikt?
Hoe worden leverbaarheidsproblemen met nieuwe domeinen aangepakt in een phishingcampagne?
Welke strategie wordt gebruikt bij het bepalen van de deelnemerslijst voor een phishingcampagne?
In hoeverre kan een Phishing Campagne worden aangepast aan de behoeften van een organisatie?
Welke variëteit aan phishingtests zijn toegankelijk in een phishingcampagne?
Wat is de aanbevolen frequentie voor het uitvoeren van Phishing Campagnes?

Klaar om met Websec te werken? Nu Aanvragen

Klaar om uw cyberbeveiliging te verbeteren met WebSec? Zet de eerste stap naar versterkte bescherming. Informeer nu en beveilig uw digitale activa met onze vertrouwde expertise.
Personal info