Dutch
English
about us illustration with websec logo

Over ons

WebSec, oorspronkelijk opgericht in 2018 als een pseudoniem voor bug bounty hunting op HackerOne, is uitgegroeid tot een allesomvattende beveiligingsfirma. In augustus 2020 werd WebSec officieel een bedrijf en is sindsdien een gerenommeerde onafhankelijke beveiligingsspecialist gevestigd in Amsterdam. Met een primaire focus op het bedienen van bedrijven in heel Europa, beschermt WebSec hen zorgvuldig tegen de meest recente cybersecurityrisico's.

Wie wij zijn

In het hart van WebSec ligt een toegewijd team van professionals die zich inzetten om bedrijven veiliger en duurzaam te maken. Van individuele actoren tot groepen of zelfs door staten gesponsorde bedreigingen, geen beveiligingsuitdaging is te groot of te klein voor ons om te overwinnen.

Onze experts testen zorgvuldig de activa van uw bedrijf, beschermen u niet alleen tegen huidige cyberdreigingen, maar ook tegen die welke nog voor ons liggen. Met de steun van onze medewerkers en klanten omarmen we de uitdagingen van het informatietijdperk.

illustrations indicating members and people

Missie

Onze missie is het leveren van uitzonderlijke beveiligingsoplossingen aan bedrijven in heel Europa. We bieden op maat gemaakte diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elk bedrijf, ongeacht hun grootte of reikwijdte.

Visie

Onze visie is het creëren van een wereldwijd landschap waar elke organisatie zich bewust is van haar cyber-risico's en kwetsbaarheden. We streven ernaar het meest vertrouwde cybersecuritybedrijf te worden, en zorgen voor ongeëvenaarde bescherming voor bedrijven wereldwijd.

Waarden

Kwaliteitsexcellentie

Wij streven ernaar om in elk aspect van ons werk, onafhankelijk van de grootte van het project, de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen.

Innovativiteit

Onze aanpak kenmerkt zich door het hanteren van een 'out-of-the-box' denkmentaliteit, met als doel onszelf voortdurend te verbeteren.

Betrouwbaarheid & Vertrouwen

Wij compromitteren ons nooit aan onze waarden door het handhaven van sociale, ethische en organisatorische normen, alsmede door het waarborgen van transparante communicatie.

Toewijding

Wij zijn toegewijd aan het voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten door een onwrikbare werkethiek, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, discipline en een diepe passie voor ons werk.

Vertrouwelijkheid
Persoonlijke gegevens niet in verkeerde handen laten vallen
Integriteit
Zorgen dat geen enkel systeem, netwerk of applicatie wordt gewijzigd door een ongeautoriseerde actor
Gemoedsrust
Een gevoel van vertrouwen en veiligheidszekerheid leveren
Beschikbaarheid
De hoogst mogelijke uptime waarborgen

20+CVE-nummers

Bij WebSec zijn we niet alleen onderzoekers; we zijn pioniers. Met meer dan 20+ CVE-nummers erkent MITRE onze vaardigheid in het ontdekken van nieuwe kwetsbaarheden.

500+Responsible Disclosures

WebSec hanteert ethische bedrijfsnormen. Met meer dan 500 gemelde kwetsbaarheden hebben we talloze organisaties versterkt door onze vrijwillige inspanningen voor responsible disclosures.

CCVIndustrie Gecertificeerd

WebSec is in het bezit van het CCV PENTEST Keurmerk, wat onze consequente naleving van erkende standaarden en beste praktijken in beveiligingstesten weerspiegelt.

Contact

Wij bieden superieure IT-beveiligingsdiensten door werk van onverslaanbare kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op!

Keurenplein 41, UNIT A6260
Amsterdam, 1069 CD
Nederland
+31 (0) 850 02 30 61
contact@websec.nl