Dutch
English

Partners

Sluit je aan bij ons netwerk van partners bij WebSec, samenwerkend voor verbeterde cybersecurityoplossingen in heel Europa. Sinds onze oprichting hebben we ons verenigd met organisaties die onze visie op robuuste beveiliging delen. We creëren synergetische relaties die zowel onze diensten als die van onze partners ten goede komen, waarbij we ervoor zorgen dat onze klanten worden beschermd tegen evoluerende digitale dreigingen.

WebSec Partners & Sponsors

HackTricks

HackTricks - HackTricks, een lovenswaardig initiatief, biedt gratis, hoogwaardige hackingbronnen wereldwijd, en stelt individuen in staat om de nieuwste technieken in cyberbeveiliging te leren en een veiligere cyberspace te bevorderen. Als trotse ondersteuners en sponsors van HackTricks, dragen we actief bij aan deze missie.

PriServices.eu

PriServices - Onze betrouwbare partner voor flexibele werkplekken in heel Nederland. Met hun naadloze diensten zorgen ze voor efficiënte pakketverwerking en bieden ze volledig uitgeruste kantoren, die onze bedrijfsvoering ondersteunen voor maximale gemak en professionele productiviteit.

Responders.nu

Responders - Onze vertrouwde partner voor bedrijven die professionele Incident Response-diensten nodig hebben. Met hun snelle, deskundige en effectieve beheer van cybersecurityincidenten kunnen kan WebSec dankzij deze samenwerking snel dreigingen detecteren, isoleren en neutraliseren, waardoor bedrijfscontinuïteit en gemoedsrust worden gewaarborgd.

Hack_Right

Hack_Right - In samenwerking met de Nederlandse politie neemt WebSec deel aan het Hack_Right programma. Dit initiatief biedt jongeren die cybercriminaliteit hebben gepleegd een tweede kans door hen te begeleiden naar ethisch hacken. Door deel te nemen aan Hack_Right, dragen we bij aan een veiliger digitale omgeving en helpen we jonge talenten hun vaardigheden op een positieve manier in te zetten.

Word een partner

Wij waarderen partnerschappen en kijken uit naar het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden met gelijkgestemde organisaties. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we onze krachten kunnen bundelen om innovatieve cyberbeveiligingsoplossingen te creëren en samen een blijvende impact te maken.

Keurenplein 41, UNIT A6260
Amsterdam, 1069 CD
Nederland
+31 (0) 850 02 30 61
contact@websec.nl