Dutch
English

Vulnerability Disclosure Programma

Benut robuuste cybersecurity met WebSec's Managed Security diensten, onze uitgebreide beheerde oplossing voor gecoördineerde kwetsbaarheidsmeldingen, biedt proactieve dreigingsdetectie en strategische incidentresolutie om uw beveiligingsinfrastructuur te versterken.

Nu Aanvragen

Wat is een Vulnerability Disclosure Programma?

Een Vulnerability Disclosure Programma is een strategisch initiatief dat externe cybersecurity-enthousiastelingen in staat stelt om potentiële kwetsbaarheden te identificeren en te melden, waardoor een gelaagde verdedigingsstrategie wordt gewaarborgd en een sterkere digitale beveiligingsaanwezigheid voor organisaties wordt gecultiveerd, waardoor ze robuuster worden tegen dreigingen.

Het benutten van de collectieve expertise van de cybersecuritygemeenschap via een Vulnerability Disclosure Programma bevordert wederzijds vertrouwen en versterkt de verdediging. Het is een proactieve aanpak die ervoor zorgt dat bedrijven altijd een stap voor zijn, door zwakke punten aan te pakken voordat ze kunnen worden uitgebuit door tegenstanders.

De voordelen van Vulnerability Disclosure diensten

Proactieve dreigingsdetectie - Onze dienst biedt constante monitoring, waarbij potentiële beveiligingsincidenten worden opgespoord voordat ze een significant risico vormen voor uw infrastructuur.
Efficiënt incidentbeheer - Wij beheren alle fasen van incidentbeheer - van eerste rapportage en validatie tot herstel, waardoor uw team zich kan concentreren op kernactiviteiten.
Deskundige begeleiding - Onze ervaren triage-analisten bieden inzichtelijke herstelsuggesties om uw beveiligingsmaatregelen te versterken en toekomstige kwetsbaarheden te voorkomen.
Transparante communicatie - Wij faciliteren duidelijke communicatie met onderzoekers, waarbij een verantwoordelijke openbaarmakingsbeleid wordt gehandhaafd dat de melding van beveiligingsdreigingen aanmoedigt.

Waarom kiezen voor Vulnerability Disclosure Programma door WebSec

Kernfuncties
Wat te verwachten
Veelvoorkomende Kwetsbaarheden
Key features

Kernfuncties

Ontdek de essentiële componenten van Coordinated Vulnerability Disclosure, een reeks sleutelfuncties ontworpen voor proactieve dreigingsdetectie, efficiënte afhandeling en strategische kwetsbaarheidsremediatie en openbaarmaking.
Zorgen voor proactieve dreigingsdetectie en neutralisatie.
Analyseren en valideren van beveiligingsincidenten met precisie.
Effectieve oplossingen implementeren om kwetsbaarheden te verhelpen.
Dialoog met beveiligingsonderzoekers over de hele wereld stroomlijnen.
Een veilig ecosysteem aanmoedigen door beloningsdistributie.
Strikte openbaarmakingsrichtlijnen handhaven voor verbeterde cybersecurity.

Coordinated Vulnerability Disclosure proces

Onze systematische benadering voor gecoördineerde kwetsbaarheidsmelding en beveiliging.

1
Ontdekking

Eerst zal een beveiligingsonderzoeker een potentiële kwetsbaarheid in uw systeem vinden.

2
Rapportage

De onderzoeker schrijft vervolgens een rapport en dient dit in via ons systeem.

3
Validatie

Het WebSec Triage Team zal nieuwe rapporten monitoren en hun geldigheid valideren.

4
Herstel

Het WebSec Team zal aan een oplossing werken en hand in hand met de ontwikkelaars aan een oplossing werken.

5
Optionele beloning

Afhankelijk van de overeenkomsten van het programma kan de klant nu de beveiligingsonderzoeker belonen voor het melden van het probleem.

6
U bent beveiligd

Gefeliciteerd, u heeft een datalek voorkomen en uw systeem is veiliger geworden!

70%Ontdek meer kwetsbaarheden

In 2020 werden naast pentests meer dan 70% van de gemelde kwetsbaarheden geïdentificeerd door externe onderzoekers, dankzij de implementatie van een verantwoord openbaarmakingsbeleid.

40%Bijna de helft van alle rapporten zijn van hoog risico

In 2020 was een significant 40% van alle gemelde kwetsbaarheden van hoge ernst, wat aangeeft dat ze potentieel ernstige schade konden veroorzaken.

+30%Groei in deelname

In 2020 was er een toename van 63% in het aantal actieve cybersecurityonderzoekers, wat wijst op een toename in interesse en betrokkenheid bij verantwoordelijke openbaarmakingsprogramma's.

Vulnerability Disclosure Programma FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat is een Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD)?
Een CVD is een gestructureerd proces gericht op de verantwoordelijke verspreiding van informatie over systeemkwetsbaarheden. Het bevordert samenwerking tussen organisaties en beveiligingsonderzoekers, waardoor een samenwerkingsomgeving ontstaat waar kwetsbaarheden op een veilige manier worden geanalyseerd en gecorrigeerd. Door een CVD te gebruiken, kunnen bedrijven proactief werken aan het verbeteren van hun cybersecurityprotocollen, waarbij kritieke gegevens en infrastructuur worden beschermd.
Hoe verbetert een Vulnerability Disclosure Programma (VDP) cybersecurity?
Wat zijn beheerde verantwoordelijke openbaarmakingsdiensten (managed responsible disclosure services)?
Wat kan worden verwacht als een primaire levering van een kwetsbaarheidsmeldingsinitiatief?
Hoe verschillen CVD en VDP in hun benadering van kwetsbaarheidsmelding?

Klaar om met Websec te werken? Nu Aanvragen

Klaar om uw cyberbeveiliging te verbeteren met WebSec? Zet de eerste stap naar versterkte bescherming. Informeer nu en beveilig uw digitale activa met onze vertrouwde expertise.
Personal info