Dutch
English

Code Review

Ontvang deskundige feedback op uw code met onze Code Review service. Onze ervaren ontwikkelaars zullen uw code analyseren op bugs, efficiëntie en onderhoudbaarheid, om u te helpen uw software te verbeteren.

Nu Aanvragen

Wat is een Code Review?

Code Review is een systematisch onderzoek van softwarecode, gericht op het identificeren van potentiële beveiligingsfouten, fouten of kwetsbaarheden. Door elke regel nauwkeurig te bekijken, zorgen experts voor software robuustheid, veerkracht en onderhoudbaarheid, in lijn met de aanbevolen richtlijnen.

Het regelmatig uitvoeren van Code Reviews garandeert softwarekwaliteit, beveiliging en prestaties. Het gaat niet alleen om het vinden van fouten, maar om het verbeteren van het gehele ontwikkelproces. Door te investeren in grondige codebeoordelingen, zorgen bedrijven voor betrouwbare, veilige en efficiënte softwarelevering.

De voordelen van Code Review diensten

Code reviews stellen teams in staat om potentiële beveiligingskwetsbaarheden in de code op te sporen, wat zorgt voor robuuste bescherming tegen inbreuken en cyberaanvallen.
Regelmatige reviews bevorderen een cultuur van veilig coderen, waardoor ontwikkelaars worden aangemoedigd om zich te houden aan gewenste standaarden en richtlijnen.
Code reviews bieden een laag van kwaliteitscontrole, waardoor bugs, ontwerpfouten of prestatieproblemen vóór software release kunnen worden gedetecteerd en gecorrigeerd.
Code reviews bevorderen een veilige omgeving, die open discussie onder ontwikkelaars faciliteert. Deze interactie versterkt ook de teamcohesie, wat leidt tot productievere en effectievere werkwijzen.

Waarom kiezen voor Code Review door Websec?

Belangrijkste kenmerken
Wat te verwachten
Code Review Checklist
Key features

Belangrijkste kenmerken

Mystery Guest service biedt beveiligingstests, diepgaande kwetsbaarheidsdetectie, proactieve verdedigingsverbetering en inzichtelijke aanbevelingen voor de beveiliging van uw bedrijfsperimeter.
Diepgaande analyse van code wijzigingen, waarbij de beveiligingsrobuustheid wordt gegarandeerd.
Gecertificeerde experts die betrouwbare en professionele code review diensten leveren.
Gebruik van geavanceerde tools voor nauwkeurige en effectieve code-beoordeling.
Code-beoordelingen die zorgen voor naleving van sectorspecifieke regelgeving.
Duidelijke rapporten met actiegerichte inzichten om de beveiliging te verbeteren.
Continue ondersteuning met hulp en opvolging na de review.

Ondersteunde Programmeertalen

Omarm de veelzijdigheid van ons Code Review platform. Met ondersteuning voor Python, JavaScript, C++, Java, C#, Ruby, Swift, Go, PHP en meer, zorgen we ervoor dat elke programmeur inzichtelijke en constructieve reviews vindt, ongeacht hun voorkeur.

Code Review voor PHP

Verbeter je PHP-ontwikkeling met onze uitgebreide, door experts geleide code reviews. Verhoog efficiëntie, leesbaarheid en prestatie, zodat je code altijd top is.

Code Review voor Java

Transformeer je Java-programmering met onze gedetailleerde, door experts gedreven code reviews. Verbeter leesbaarheid, efficiëntie en algehele prestatie, en breng je code naar het volgende niveau.

Code Review voor Python

Verbeter je Python-ontwikkeling met onze diepgaande, door experts begeleide code reviews. Verbeter leesbaarheid, efficiëntie en prestatie, zorgend dat je Python code uitblinkt.

Code Review voor JavaScript

Verbeter je JavaScript-ontwikkeling met onze grondige, door experts geleide code reviews. Verhoog efficiëntie, leesbaarheid en prestatie, perfectionerend je JavaScript code.

Code Review voor Rust

Vooruitgang in je Rust-ontwikkeling met onze uitgebreide, door experts begeleide code reviews. Verbeter efficiëntie, leesbaarheid en prestatie, maak je Rust code robuust en betrouwbaar.

Code Review voor C & C++

Verbeter je C/C++-ontwikkeling met onze gedetailleerde, door experts gedreven code reviews. Verbeter efficiëntie, leesbaarheid en algehele prestatie, zorgend dat je C/C++ code ongeëvenaard is.

Soorten Code Review

black box illustration

Gestroomlijnd

Een gecombineerde aanpak gebruikt de bevindingen uit een pentestrapport om alleen specifieke gebieden in de code te analyseren waar bekend is dat beveiligingskwetsbaarheden voorkomen.

  • Tijd- en kostenbesparend
  • Complementaire Expertise
  • Gestroomlijnde Remediatie
  • Gerichte Analyse
black box illustration

White box

Het analyseren van de gehele code, elke regel en elke functie door handmatig en geautomatiseerd testen.

  • Uitgebreide Dekking
  • Gedetailleerde Kwetsbaarheidsdetectie
  • Aangepaste Beoordelingen
  • Diepgaand Begrip

Niet zeker welke aanpak het beste voor u is?

Onze experts zullen u helpen!

Neem Contact Op

Code Review Stappen

IT-onderdelen worden beschermd. Onze experts beoordelen de staat van beveiliging van de informatiesystemen van de klant, identificeren zwakke punten en inconsistenties.

1
Het eerste gesprek

Definieer de doelen en reikwijdte van de code review, inclusief prestaties, beveiliging, leesbaarheid en naleving van standaarden.

2
Pre-Review Voorbereiding

We bieden hoogwaardige IT-beveiligingsdiensten door werk van onverslaanbare kwaliteit.

3
Creëren

We bieden hoogwaardige IT-beveiligingsdiensten door werk van onverslaanbare kwaliteit.

4
Voorbereiding

We bieden hoogwaardige IT-beveiligingsdiensten door werk van onverslaanbare kwaliteit.

5
Uitvoering

We bieden hoogwaardige IT-beveiligingsdiensten door werk van onverslaanbare kwaliteit.

6
Rapportage

We bieden hoogwaardige IT-beveiligingsdiensten door werk van onverslaanbare kwaliteit.

85%Kosten-effectiviteit

In een studie uitgevoerd door OWASP werd gevonden dat code review de algehele kosten voor het repareren van beveiligingskwetsbaarheden met tot wel 85% kan verminderen, wat wijst op de kosteneffectiviteit van proactieve beveiligingsaanpak.

83%Risico's Mitigeren

Een rapport van Synopsys stelt dat 83% van de beveiligingskwetsbaarheden in softwaretoepassingen kan worden opgelost door middel van code review, waarmee de effectiviteit ervan in het mitigeren van beveiligingsrisico's wordt benadrukt.

30-40%Bescherming van gebruikersgegevens

Volgens een onderzoekspaper van Carnegie Mellon University hebben organisaties die regelmatig code review uitvoeren als onderdeel van hun beveiligde ontwikkelingsproces een 30-40% lagere kans op beveiligingsinbreuken.

Code Review FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat is een Code Review?
Code Review is het systematisch onderzoeken van broncode, bedoeld om fouten te vinden en te corrigeren die over het hoofd zijn gezien tijdens de initiële ontwikkeling, waardoor de softwarekwaliteit wordt verbeterd.
Wanneer heb je een Code Review nodig?
Waarom is een Code Review effectief?
Hoe verschilt een Code Review van een Pentest?
Wat zijn de leveringen van een Code Review?
Hoe lang duurt een code review?

Klaar om met Websec te werken? Nu Aanvragen

Klaar om uw cyberbeveiliging te verbeteren met WebSec? Zet de eerste stap naar versterkte bescherming. Informeer nu en beveilig uw digitale activa met onze vertrouwde expertise.
Personal info