Dutch
English

Mystery Guest

Ontdek verborgen kwetsbaarheden met onze Mystery Guest-service. We doorbreken ethisch de fysieke perimeters van uw bedrijf, door potentiële dreigingsactoren na te bootsen, om zwakke punten te benadrukken en uw beveiliging te versterken.

Nu Aanvragen

Wat is Mystery Guest?

Mystery Guest is een verborgen fysieke beveiligingsbeoordeling waarbij experts potentiële bedreigingen simuleren door ongeautoriseerde toegang tot faciliteiten te proberen te verkrijgen. Met subtiele technieken leggen ze zwakke punten in de fysieke beveiliging en toegangscontroles van een organisatie bloot, en bieden waardevolle inzichten.

Het inzetten van een Mystery Guest-benadering stelt bedrijven in staat om uit de eerste hand de kwetsbaarheden van hun faciliteit te ervaren. Het is een proactieve maatregel die de fysieke beveiliging benadrukt, en zorgt ervoor dat zowel personeel als activa beschermd blijven tegen onverwachte inbreuken, en verbetert de algehele bedrijfsbeveiliging.

De voordelen van Mystery Guest-diensten

We onthullen onopgemerkte kwetsbaarheden in uw fysieke beveiliging, waardoor proactieve actie mogelijk is voordat ze worden uitgebuit door kwaadwillende dreigingsactoren.
Door onze geheime operaties helpen we uw bedrijfsverdediging te versterken, waardoor u voorbereid bent op eventuele onvoorziene beveiligingsincidenten in de toekomst.
Onze grondige verkenning van uw bedrijfsperimeter vermindert potentiële bedreigingen, zorgt voor veiligheid en versterkt het vertrouwen in uw beveiligingsmaatregelen.
Onze uitgebreide rapportage biedt actiegerichte inzichten en aanbevelingen, waardoor u strategische beslissingen kunt nemen over beveiligingsverbeteringen.

Waarom kiezen voor Mystery Guest door websec?

Kernfuncties
Wat te verwachten
Mystery Guest Checklist
Key features

Kernfuncties

Verdiep jezelf in de opmerkelijke voordelen van onze Mystery Guest-service. Het is een doordachte combinatie van social-engineering en ethisch hacken, ontworpen om uw bedrijfsbeveiliging te versterken. Ontdek de zes kernfuncties
Fysieke Perimeter Verdedigingstesten
Evaluatie van Beveiligingsbewustzijn
Testen van Digitale Infrastructuur
Analyse van Inbraakreactie
Op Maat Gemaakte Aanbevelingen
Testen van Toegangscontrole

Mystery Guest Benadering

Schakel een vermomde cybersecurityspecialist in, bedreven in het heimelijk infiltreren van uw organisatie. Ontdek de benadering door deze zes integrale stappen

1
Initiële Consultatie

Begrijp uw specifieke bedrijfsbehoeften en definieer de reikwijdte van de testen.

2
Planning en Voorbereiding

Ontwerp een op maat gemaakte testplan dat rekening houdt met uw unieke bedrijfsoperaties en kwetsbaarheden.

3
Ter Plaatse Infiltratie

Voer de fysieke en digitale tests uit met een combinatie van social-engineering en hacktechnieken.

4
Beveiligingsanalyse

Evalueer de effectiviteit van uw beveiligingsmaatregelen door de testresultaten te analyseren.

5
Rapportgeneratie

Stel een gedetailleerd rapport samen met daarin de kwetsbaarheden, succesvolle verdedigingen en aanbevolen verbeteringen.

6
Review & Implementatie van Wijzigingen

Bespreek de bevindingen met u en assisteer bij het implementeren van de aanbevolen beveiligingsverbeteringen.

30%Insiderdreigingen

Volgens het 2020 Verizon Data Breach Investigations Report waren insiderdreigingen de oorzaak van 30% van alle datalekken.

24%Social Engineering

Een rapport uit 2020 van Cybereason vond dat vishing (voice phishing) aanvallen met 24% toenamen tijdens de COVID-19 pandemie.

48%USB Drop Aanval

In een studie van de Universiteit van Illinois uit 2016 werd 48% van de "gedropte" USB-drives aangesloten op computers, wat potentiële cybersecurityrisico's benadrukt.

Mystery Guest FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat houdt een Mystery Guest Service in op het gebied van cybersecurity?
Een Mystery Guest Service is een gespecialiseerde strategie in het domein van cybersecurity waarbij een expert zich heimelijk integreert binnen uw organisatie om zowel de fysieke als digitale verdedigingsinfrastructuren rigoureus te beoordelen. Met behulp van een fusie van ethisch hacken en sociale engineeringtechnieken, gaat deze service verder dan standaardbeoordelingen om potentiële beveiligingslacunes te identificeren, en biedt een 360-graden beveiligingsinzicht, waardoor de veerkracht van de organisatie tegen cyberdreigingen wordt verbeterd.
Wanneer is het raadzaam om Mystery Guest Services in te zetten?
Wat maakt het inzetten van een Mystery Guest een effectieve strategie?
Welke leveringen kan men verwachten van een Mystery Guest-inspanning?

Klaar om met Websec te werken? Nu Aanvragen

Klaar om uw cyberbeveiliging te verbeteren met WebSec? Zet de eerste stap naar versterkte bescherming. Informeer nu en beveilig uw digitale activa met onze vertrouwde expertise.
Personal info