Dutch
English

PCI-DSS Pentest

Gespecialiseerde penetratietests gericht op het voldoen aan de gegevensbeveiligingsnormen van de betaalkaartindustrie. Essentieel voor bedrijven die te maken hebben met kaarttransacties, zorgt voor zowel naleving als transactiebeveiliging.

Nu Aanvragen

Wat is een PCI-DSS Pentest?

PCI-DSS Pentest is een grondig cyberonderzoek voor applicaties die onder PCI-naleving vallen, voornamelijk in de financiële sector. Deze systemen, cruciaal voor de handel, liggen vaak in het vizier van cyberaanvallers.

Voor op financiën gerichte organisaties is een PCI-DSS Pentest niet alleen aanbevolen - het is essentieel. Het verzekeren van afstemming met PCI-normen voorkomt niet alleen potentiële boetes, maar toont ook een toewijding aan gegevensbescherming en klantenvertrouwen.

De voordelen van een PCI-DSS Pentest

Rigoureuze pentesting van financiële systemen zorgt ervoor dat ze voldoen aan wereldwijde beveiligingsnormen, waardoor het vertrouwen van klanten en partners in uw processen wordt versterkt.
Het ontdekken van kwetsbaarheden voordat ze worden uitgebuit, vermindert financiële en reputatierisico's en bevordert veilige financiële transacties.
Pentests zorgen ervoor dat applicaties voldoen aan PCI-normen, waardoor wordt beschermd tegen potentiële boetes en juridische complicaties.
Proactief kwetsbaarheden aanpakken en mitigeren bevordert een stabiele financiële bedrijfsomgeving, waardoor transacties en gebruikersinteracties soepel verlopen.

Waarom kiezen voor een PCI-DSS Pentest door WebSec?

Kernfuncties
Wat te verwachten
Beveiligingscontroles
Key features

Kernfuncties

Bij WebSec zijn onze PCI-DSS Pentest Services nauwkeurig gestructureerd om uw volledige naleving van door de industrie gereguleerde beveiligingsnormen te waarborgen. Benut WebSec's expertise voor een versterkte financiële omgeving en een naadloos PCI-DSS certificeringsproces.
Op maat gemaakte tests strikt afgestemd op PCI-DSS nalevingsbehoeften.
Ontdek verborgen kwetsbaarheden in uw betaalkaartomgeving.
Actieplannen voor snelle versterking van beveiligingsgaten.
Benut de expertise van PCI-DSS gecertificeerde cybersecurityveteranen.
Ondersteuning na de test zorgt ervoor dat evoluerende bedreigingen altijd worden beheerd.
Segmentatietests om veilige, geïsoleerde netwerkzones te bevestigen.

Hoogste Kwaliteit Pentesting

WebSec is toegewijd aan het handhaven van de normen van het CCV-Pentesting Trustseal, een getuigenis van onze toewijding aan uitmuntendheid in cybersecurity:

CCV Standaard Compliance: Onze penetratietesten voldoen rigoureus aan de strenge eisen van de CCV voor uitgebreide beveiligingsevaluaties.

Norm-Conforme Documentatie: Elke test wordt zorgvuldig gedocumenteerd, volgens de CCV-normen voor transparantie en precisie.

Gegarandeerde Kwaliteitstesten: Klanten zijn verzekerd van het ontvangen van toptier penetratietestdiensten, gevalideerd door onze naleving van CCV-normen.

Expert Team met OSCP Certificering: Elke beveiligingsspecialist in ons team heeft een OSCP-certificering, wat zorgt voor gelaagdheid en expertise in onze testprocessen.

PCI-DSS Pentest Aanpak

Het waarborgen van de veiligheid van kaarthoudergegevens is van het grootste belang in het huidige transactie-intensieve landschap. Onze PCI-DSS Pentest Aanpak onderzoekt zorgvuldig kwetsbaarheden en naleving, en versterkt uw kaartgegevensomgeving. Duik in deze integrale stappen voor alomvattende bescherming.

1
Scopebepaling

Bepaal de specifieke systemen, netwerken en applicaties die kaarthoudergegevens opslaan, verwerken of verzenden die in de pentest moeten worden opgenomen.

2
Dreigingsmodellering

Identificeer potentiële dreigingsagenten, aanvalsvectoren en kwetsbaarheden door de gegevensstroom te evalueren, processen te begrijpen en eerdere incidenten te overwegen.

3
Segmentatietesting

Verifieer dat de CDE correct is gescheiden van andere systemen. Dit zorgt ervoor dat systemen buiten de CDE geen toegang kunnen krijgen tot of impact kunnen hebben op de kaarthoudergegevens.

4
Beoordeling van de kwetsbaarheid

Gebruik geautomatiseerde tools en handmatige technieken om potentiële zwakke punten in de CDE te vinden zonder ze daadwerkelijk uit te buiten.

5
Exploitatie

Probeer actief geïdentificeerde kwetsbaarheden uit te buiten om hun impact in de echte wereld te begrijpen en potentiële gegevensblootstelling te bepalen.

6
Rapportage & Aanbevelingen voor Remediatie

Documenteer bevindingen, rangschik kwetsbaarheden op basis van ernst en bied specifieke aanbevelingen voor het aanpakken en mitigeren van de risico's.

$3,86MGemiddelde kosten van inbreuken

De gemiddelde kosten van een enkele datalek in 2020 waren $3,86 miljoen, volgens het "Cost of a Data Breach Report" van het Ponemon Institute. De financiële sector, gezien de gevoeligheid, ziet vaak nog hogere kosten.

27,9%PCI-DSS-naleving

Volgens het Payment Security Report van Verizon 2020 handhaafde slechts 27,9% van de organisaties volledige PCI-DSS-naleving in 2019, wat wijst op een kloof in continue naleving.

+125%Aanvallen op de financiële sector

De financiële dienstensector was de meest getargete industrie door cyberaanvallers in 2020, met een toename van 125% in aanvallen vergeleken met het voorgaande jaar, zoals opgemerkt in verschillende cybersecurityrapporten.

PCI-DSS Pentest FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat is een PCI-DSS Pentest?
Een PCI-DSS Pentest, of Penetratietest, is een rigoureuze cybersecuritybeoordeling ontworpen om kwetsbaarheden binnen systemen en netwerken die kaarthoudergegevens opslaan, verwerken of verzenden te identificeren. Het is specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) om robuuste betalingskaartbeveiliging te garanderen.
Hoe verschilt een PCI-DSS Pentest van een Audit?
Hoe vaak moet ik een PCI-DSS Pentest uitvoeren?
Wat ontvang ik aan het einde van de PCI-DSS Pentest?

Klaar om met Websec te werken? Nu Aanvragen

Klaar om uw cyberbeveiliging te verbeteren met WebSec? Zet de eerste stap naar versterkte bescherming. Informeer nu en beveilig uw digitale activa met onze vertrouwde expertise.
Personal info