Dutch
English

Cybersecurity voor de Energiesector

Naarmate energie digitaal evolueert, ontstaan er kwetsbaarheden. Met onze cybersecurity, zorg voor naleving en vertrouwen van belanghebbenden tijdens deze digitale verschuiving.
Boek uw Adviesgesprek
ground crack with binary bits

Bescherming van kritieke energie-infrastructuur

Speciaal ontworpen voor de energiesector, houdt WebSec zich nauwgezet aan toonaangevende normen zoals IEC 62443, NERC-CIP, en NIST SP 800-82. We houden ook rekening met regionale en nationale nuances, onze expertise in deze normen zorgt ervoor dat we voorop blijven in cybersecurity maatregelen.

Als experts in het veld, gebruiken we diepgaande inzichten om kritieke infrastructuur binnen de energiesector te beveiligen, van energiecentrales tot netwerken. Onze onwankelbare toewijding zorgt voor robuuste bescherming tegen de steeds evoluerende cyberdreigingen.

Cybersecurity oplossingen voor de Energiesector

Penetratietest

Versterk uw beveiliging met pentesting door WebSec. Ontdek kwetsbaarheden, versterk verdedigingen en bescherm uw digitale activa.

Over Penetratietest

Red Teaming

Onze bekwame red teamers zullen realistische dreigingen nabootsen, kwetsbaarheden ontdekken en uw verdediging versterken om uw bedrijf een stap voor te zijn op cybercriminelen.

Over Red Teaming

Mystery Guest

Versterk uw fysieke beveiliging met onze Mystery Guest-service. Ontdek zwakke punten, identificeer risico's en versterk uw panden voor uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

Over Mystery Guest

Code Review

Ons team verbetert de beveiliging van uw code met grondige analyse om risico's te verminderen, voor een veilig en soepel ontwikkelproces.

Over Code Review

Security Abonnementen

Kies een ideaal beveiligingsabonnement aangepast aan de behoeften van uw bedrijf en zorg het hele jaar door voor bescherming.

Over Security Abonnementen

Security Detachering

Krijg toegang tot bekwame professionals die uw team zullen versterken en zorgen voor continue bescherming van uw waardevolle activa.

Over Security Detachering

Wat ons onderscheidt van de concurrentie

In het dynamische landschap van energie, schittert WebSec als de gouden standaard voor het beschermen van activa. Ons diepgaande begrip van digitale infrastructuren in deze sector is ongeëvenaard. We gaan verder dan alleen het verdedigen van activa, onze nadruk op energiecontinuïteit maakt ons van onschatbare waarde. We fungeren als een vesting tegen cyberdreigingen, ervoor zorgend dat de puls van stroomverdeling standvastig en ongebroken blijft.

Klantgerichte Scoping

Uw unieke behoeften vormen onze aanpak. We verdiepen ons om te begrijpen en passen onze diensten aan elke specifieke klant aan.

Expert Handmatig Testen

Voorbij automatisering, dagen onze handgekozen experts verdedigingen rigoureus uit, zorgend voor ongeëvenaarde kwaliteit en expertise voor uw gemoedsrust.

Op Maat Gemaakte Rapportage

Uw behoeften definiëren onze rapporten. Van focus op specifieke frameworks zoals OWASP tot aangepaste formaten of talen, we passen ons aan om ervoor te zorgen dat het precies is wat u nodig heeft.

Post-Test Ondersteuning

Het project eindigt niet na de test. Reken op onze voortdurende ondersteuning, zorgend voor duidelijkheid en onwankelbare inzet voor uw beveiligingstevredenheid.

websec logo WebsecIndustrie Gemiddelde
NazorgGratis InbegrepenExtra kosten
HertestenGratis InbegrepenExtra kosten
VakkundigheidGecertificeerde ExpertsFlexibel
Automatiseringsratio75% Handmatig, 25% Semi-geautomatiseerd25% Handmatig, 75% Volledig geautomatiseerd
RapportleveringVersleuteld WebSec PortalE-mail, USB
Reactietijd1-2 uurTot 24-48 uur

Andere sectoren die we beveiligen

Cybersecurity voor de Energiesector FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat wordt verstaan onder de Energiesector?
De Energiesector omvat industrieën die betrokken zijn bij de productie en distributie van energie, waaronder olie, gas, elektriciteit en hernieuwbare energiebronnen.
Waarom is beveiliging nodig in de Energiesector?
Hoe beschermt WebSec digitale infrastructuren in de Energiesector?
Kunnen hernieuwbare energie-infrastructuren ook kwetsbaar zijn?
Waarom is energiecontinuïteit een prioriteit voor WebSec?

Bel ons voordat u ons nodig heeft.

Onze experts zullen u helpen!

Neem Contact Op