Dutch
English

Cybersecurity voor de Industriële Sector

Industrie 4.0 combineert productie met technologie, wat leidt tot beveiligingsuitdagingen. Verhoog veiligheid en productiviteit met onze op maat gemaakte cybersecurity voor de industriële sector.
Boek uw Adviesgesprek
ground crack with binary bits

Industrie 4.0 en Cybersecurity

De komst van Industrie 4.0 heeft de verwevenheid van fysieke en digitale operaties vergroot, wat robuuste cybersecuritymaatregelen vereist. Het gebruik van kaders zoals NIST SP 800-82 en IEC 62443 zorgt voor een holistische beschermingsstrategie.

Kiezen om samen te werken met WebSec betekent kiezen voor erkende industriële normen als uw verdediging. Beveilig de toekomst van uw operaties, versterk uw toewijding aan de hoogste beschermingsniveaus en toon uw merk als een pionier in het beveiligen van essentiële infrastructuur.

Cybersecurityoplossingen voor de Industriële Sector

Penetratietest

Versterk uw beveiliging met pentesting door WebSec. Ontdek kwetsbaarheden, versterk verdedigingen en bescherm uw digitale activa.

Over Penetratietest

Red Teaming

Onze bekwame red teamers zullen realistische dreigingen nabootsen, kwetsbaarheden ontdekken en uw verdediging versterken om uw bedrijf een stap voor te zijn op cybercriminelen.

Over Red Teaming

Mystery Guest

Versterk uw fysieke beveiliging met onze Mystery Guest-service. Ontdek zwakke punten, identificeer risico's en versterk uw panden voor uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

Over Mystery Guest

Code Review

Ons team verbetert de beveiliging van uw code met grondige analyse om risico's te verminderen, voor een veilig en soepel ontwikkelproces.

Over Code Review

Security Abonnementen

Kies een ideaal beveiligingsabonnement aangepast aan de behoeften van uw bedrijf en zorg het hele jaar door voor bescherming.

Over Security Abonnementen

Security Detachering

Krijg toegang tot bekwame professionals die uw team zullen versterken en zorgen voor continue bescherming van uw waardevolle activa.

Over Security Detachering

Wat ons onderscheidt van de concurrentie

Industrie 4.0 is hier, en daarmee komt een web van digitale uitdagingen. WebSec staat op de voorgrond, ervoor zorgend dat de dans tussen machines en digitalisering harmonieus blijft. We zijn toegewijd om te garanderen dat productielijnen, onderling verbonden systemen en digitale processen soepel verlopen, en beschermen het hart en de ziel van de industriële sector tegen mogelijke bedreigingen.

Klantgerichte Scoping

Uw unieke behoeften vormen onze aanpak. We verdiepen ons diep om te begrijpen en passen onze diensten aan elke specifieke klant aan.

Expert Handmatig Testen

Voorbij automatisering, dagen onze handgekozen experts verdedigingen rigoureus uit, zorgend voor ongeëvenaarde kwaliteit en expertise voor uw gemoedsrust.

Op Maat Gemaakte Rapportage

Uw behoeften definiëren onze rapporten. Van focus op specifieke kaders zoals OWASP tot aangepaste formaten of talen, we passen ons aan om ervoor te zorgen dat het precies is wat u nodig heeft.

Post-Test Ondersteuning

Het project eindigt niet na de test. Reken op onze voortdurende ondersteuning, en zorg voor duidelijkheid en onwankelbare inzet voor uw beveiligingstevredenheid.

websec logo WebsecIndustrie Gemiddelde
NazorgGratis InbegrepenExtra kosten
HertestenGratis InbegrepenExtra kosten
VakkundigheidGecertificeerde ExpertsFlexibel
Automatiseringsratio75% Handmatig, 25% Semi-geautomatiseerd25% Handmatig, 75% Volledig geautomatiseerd
RapportleveringVersleuteld WebSec PortalE-mail, USB
Reactietijd1-2 uurTot 24-48 uur

Andere sectoren die we beveiligen

Cybersecurity voor de Industriële Sector FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat is de essentie van de digitale componenten van Industrie 4.0?
Industrie 4.0 omvat slimme productie, onderling verbonden machines, automatisering en data-analyse om operaties te optimaliseren.
Waarom is industriële cybersecurity van cruciaal belang?
Hoe zorgt WebSec ervoor dat industriële operaties harmonieus verlopen?
Kunnen cyberbedreigingen productielijnen stilleggen?
Wat maakt de aanpak van WebSec voor industriële cybersecurity uniek?

Bel ons voordat u ons nodig heeft.

Onze experts zullen u helpen!

Neem Contact Op