Dutch
English

Cybersecurity voor de Financiële & Banksector

Versterk uw financiële activa en vertrouwen met onze geavanceerde cybersecurity-diensten, waarbij de hoogste integriteit en klantvertrouwen worden gegarandeerd.
Boek uw Adviesgesprek
ground crack with binary bits

Betrouwbaarheid in Cybersecurity

In de snel veranderende financiële wereld is het behouden van vertrouwen van essentieel belang. Dit vertrouwen wordt niet alleen opgebouwd door versterkte verdediging, maar ook door een proactieve, verantwoorde aanpak van cybersecurity. Bij WebSec zorgen we ervoor dat we niet alleen uw activa beveiligen, maar ook werken aan een duurzame toekomst door verantwoord ondernemerschap.

We houden ons strikt aan gevestigde kaders zoals PCI-DSS, DORA en TIBER-EU, waarbij we robuuste cyberverdediging combineren met een toewijding aan duurzaamheid. Deze dubbele focus beschermt niet alleen tegen cyberdreigingen, maar zorgt ook voor voortdurende naleving, waardoor banken kunnen opereren met een vernieuwde focus en gemoedsrust, en een diepe toewijding tonen aan de duurzame toekomst van de financiële en banksector.

Cybersecurity-oplossingen voor de Financiële & Banksector

Pentesting

Versterk uw beveiliging met pentesting van WebSec. Ontdek kwetsbaarheden, versterk verdedigingen en bescherm uw digitale activa.

Over Pentesting

Red Teaming

Onze ervaren red teamers bootsen bedreigingen uit de echte wereld na, ontdekken kwetsbaarheden en versterken uw verdediging om uw bedrijf een stap voor te blijven op cybercriminelen.

Over Red Teaming

Mystery Guest

Versterk uw fysieke beveiliging met onze Mystery Guest-service. Ontdek zwakke plekken, identificeer risico's en versterk uw panden voor uitgebreide bescherming tegen ongeoorloofde toegang.

Over Mystery Guest

Code Review

Ons deskundige team zorgt voor schone, veilige en efficiënte code voor een naadloos ontwikkelingsproces en robuuste softwareprestaties.

Over Code Review

Security Abonnementen

Kies een ideaal beveiligingsabonnement dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en zorg het hele jaar door voor bescherming.

Over Security Abonnementen

Beveiligingspersoneel

Krijg toegang tot deskundige professionals die uw team versterken en zorgen voor 24/7 bescherming van uw waardevolle activa.

Over Beveiligingspersoneel

Wat onderscheidt ons van de concurrentie

In de financiële sector, waar de belangen hoog zijn, biedt WebSec ongeëvenaarde beveiliging. Met een diepgaand begrip van bankieren en financiële operaties bieden wij op maat gemaakte beschermingsmaatregelen. Wij bieden meer dan alleen beveiliging: wij zorgen voor gemoedsrust. In een sector waar vertrouwen van essentieel belang is, staan onze cybersecurity-oplossingen als pijlers van vertrouwen en betrouwbaarheid.

Klantgerichte benadering

Uw unieke behoeften vormen onze aanpak. We gaan diep in om onze diensten aan te passen aan elke specifieke klant.

Expert Handmatige Testen

Naast automatisering dagen onze zorgvuldig geselecteerde experts verdedigingen grondig uit, voor ongeëvenaarde kwaliteit en expertise voor uw gemoedsrust.

Op Maat Gemaakte Rapportage

Uw behoeften bepalen onze rapporten. Van de focus op specifieke kaders zoals OWASP tot aangepaste formaten of talen, passen we ons aan om ervoor te zorgen dat het precies is wat u nodig heeft.

Ondersteuning na Test

Het project eindigt niet na de test. Reken op onze voortdurende ondersteuning, voor duidelijkheid en onwrikbare toewijding aan uw tevredenheid op het gebied van beveiliging.

websec logo WebsecIndustrie Gemiddelde
NazorgGratis InbegrepenExtra kosten
HertestenGratis InbegrepenExtra kosten
VakkundigheidGecertificeerde ExpertsFlexibel
Automatiseringsratio75% Handmatig, 25% Semi-geautomatiseerd25% Handmatig, 75% Volledig geautomatiseerd
RapportleveringVersleuteld WebSec PortalE-mail, USB
Reactietijd1-2 uurTot 24-48 uur

Andere sectoren die we beveiligen

Cybersecurity voor de Financiële & Banksector FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat zijn de complexiteiten van het digitale platform van de financiële sector?
Dit omvat online bankieren, digitale transacties, e-wallets, handelsplatforms en opslag van financiële gegevens.
Waarom is cybersecurity in de banksector belangrijker dan ooit?
Hoe versterkt WebSec financiële operaties?
Zijn digitale portemonnees en online transacties veilig?
Hoe geeft WebSec vertrouwen aan belanghebbenden?

Call us before you need us.

Onze experts zullen u helpen!

Neem Contact Op