Dutch
English

Cybersecurity voor de Gezondheidszorg

In het digitale tijdperk van de gezondheidszorg is patiëntgegevens van vitaal belang. Verhoog het vertrouwen met onze cybersecurity, zorgend voor gegevensbescherming en het welzijn van patiënten.
Boek uw Adviesgesprek
ground crack with binary bits

Cybersecurityoplossingen voor de Gezondheidszorg

Navigeren door het complexe landschap van gezondheidszorgregelgeving kan ontmoedigend zijn. Hoewel internationale normen zoals HIPAA erkend zijn, is het de naleving van lokale kaders zoals NEN 7510 die de Nederlandse cybersecurity in de gezondheidszorg echt versterken.

We bieden op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw organisatie niet alleen voldoet aan de strenge NEN 7510 eisen, maar ook veerkrachtig blijft tegen evoluerende cyberdreigingen.

Cybersecurityoplossingen voor de Gezondheidszorgsector

Penetratietest

Versterk uw beveiliging met pentesting door WebSec. Ontdek kwetsbaarheden, versterk verdedigingen en bescherm uw digitale activa.

Over Penetratietest

Red Teaming

Onze bekwame red teamers zullen realistische dreigingen nabootsen, kwetsbaarheden ontdekken en uw verdediging versterken om uw bedrijf een stap voor te zijn op cybercriminelen.

Over Red Teaming

Mystery Guest

Versterk uw fysieke beveiliging met onze Mystery Guest-service. Ontdek zwakke punten, identificeer risico's en versterk uw panden voor uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

Over Mystery Guest

Code Review

Ons team verbetert de beveiliging van uw code met grondige analyse om risico's te verminderen, voor een veilig en soepel ontwikkelproces.

Over Code Review

Security Abonnementen

Kies een ideaal beveiligingsabonnement aangepast aan de behoeften van uw bedrijf en zorg het hele jaar door voor bescherming.

Over Security Abonnementen

Security Detachering

Krijg toegang tot bekwame professionals die uw team zullen versterken en zorgen voor continue bescherming van uw waardevolle activa.

Over Security Detachering

Wat ons onderscheidt van de concurrentie

De digitale transformatie van de gezondheidszorg brengt zowel kansen als bedreigingen met zich mee. Bij WebSec begrijpen we wat er op het spel staat. Onze oplossingen, speciaal voor deze sector, geven prioriteit aan zowel patiëntvertrouwelijkheid als operationele efficiëntie. Terwijl cyberdreigingen op de loer liggen, dienen we als de hoeder van de industrie, ervoor zorgend dat medische gegevens ongeschonden blijven en digitale gezondheidszorgoperaties floreren.

Klantgerichte Scoping

Uw unieke behoeften vormen onze aanpak. We verdiepen ons diep om te begrijpen en passen onze diensten aan elke specifieke klant aan.

Expert Handmatig Testen

Voorbij automatisering, dagen onze handgekozen experts verdedigingen rigoureus uit, zorgend voor ongeëvenaarde kwaliteit en expertise voor uw gemoedsrust.

Op Maat Gemaakte Rapportage

Uw behoeften definiëren onze rapporten. Van focus op specifieke kaders zoals OWASP tot aangepaste formaten of talen, we passen ons aan om ervoor te zorgen dat het precies is wat u nodig heeft.

Post-Test Ondersteuning

Het project eindigt niet na de test. Reken op onze voortdurende ondersteuning, en zorg voor duidelijkheid en onwankelbare inzet voor uw beveiligingstevredenheid.

websec logo WebsecIndustrie Gemiddelde
NazorgGratis InbegrepenExtra kosten
HertestenGratis InbegrepenExtra kosten
VakkundigheidGecertificeerde ExpertsFlexibel
Automatiseringsratio75% Handmatig, 25% Semi-geautomatiseerd25% Handmatig, 75% Volledig geautomatiseerd
RapportleveringVersleuteld WebSec PortalE-mail, USB
Reactietijd1-2 uurTot 24-48 uur

Andere sectoren die we beveiligen

Cybersecurity voor de Gezondheidszorg FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat omvat de digitale transformatie in de Gezondheidszorgsector?
Deze transformatie omvat elektronische gezondheidsdossiers, telemedicine, digitale facturering en meer, zorgend voor efficiënte patiëntenzorg.
Waarom is vertrouwelijkheid van patiëntgegevens cruciaal?
Hoe beschermt WebSec digitale operaties in de gezondheidszorg?
Kunnen digitale operaties in de gezondheidszorg gecompromitteerd worden?
Hoe gaat WebSec om met de diverse aard van cybersecurity in de gezondheidszorg?

Bel ons voordat u ons nodig heeft.

Onze experts zullen u helpen!

Neem Contact Op