Dutch
English

Cybersecurity voor de Publieke & Overheidssector

In digitale governance is de beveiliging van overheidsgegevens essentieel. Vertrouw op WebSec voor onwankelbare bescherming, en zorg voor naadloze e-governance en gegevensveiligheid.
Boek uw Adviesgesprek
ground crack with binary bits

Bescherming van Nationale Activa

In een tijdperk van geopolitieke spanningen en conflicten, bevinden overheden en hun kritieke infrastructuren zich steeds vaker in het vizier van geavanceerde cyberaanvallen. Deze aanvallen brengen niet alleen de nationale veiligheid in gevaar, maar ondermijnen ook het publieke vertrouwen en richten zich zowel op kritieke infrastructuur als op essentiële informatiesystemen.

Met de geavanceerde cybersecurityoplossingen van WebSec zijn we toegewijd aan het waarborgen van de integriteit van overheidsoperaties en -infrastructuren. Bescherm de digitale activa en kritieke systemen van uw land en behoud het vertrouwen van de burgers met de ongeëvenaarde expertise van WebSec.

Cybersecurityoplossingen voor de Publieke Sector

Penetratietest

Versterk uw beveiliging met pentesting door WebSec. Ontdek kwetsbaarheden, versterk verdedigingen en bescherm uw digitale activa.

Over Penetratietest

Red Teaming

Onze bekwame red teamers zullen realistische dreigingen nabootsen, kwetsbaarheden ontdekken en uw verdediging versterken om uw bedrijf een stap voor te zijn op cybercriminelen.

Over Red Teaming

Mystery Guest

Versterk uw fysieke beveiliging met onze Mystery Guest-service. Ontdek zwakke punten, identificeer risico's en versterk uw panden voor uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

Over Mystery Guest

Code Review

Ons team verbetert de beveiliging van uw code met grondige analyse om risico's te verminderen, voor een veilig en soepel ontwikkelproces.

Over Code Review

Security Abonnementen

Kies een ideaal beveiligingsabonnement aangepast aan de behoeften van uw bedrijf en zorg het hele jaar door voor bescherming.

Over Security Abonnementen

Security Detachering

Krijg toegang tot bekwame professionals die uw team zullen versterken en zorgen voor continue bescherming van uw waardevolle activa.

Over Security Detachering

Wat ons onderscheidt van de concurrentie

Terwijl digitale platforms de governance herdefiniëren, staat WebSec voorop in cybersecurity. We gaan verder dan alleen compliance en beloven de kern van e-governance te beschermen. Elk digitaal contactpunt, van burgergegevens tot operationele workflows, valt onder onze beschermende paraplu. Onze toewijding zorgt ervoor dat publieke diensten zowel naadloos als veilig blijven in dit digitale tijdperk.

Klantgerichte Scoping

Uw unieke behoeften vormen onze aanpak. We verdiepen ons diep om te begrijpen en passen onze diensten aan elke specifieke klant aan.

Expert Handmatig Testen

Voorbij automatisering, dagen onze handgekozen experts verdedigingen rigoureus uit, zorgend voor ongeëvenaarde kwaliteit en expertise voor uw gemoedsrust.

Op Maat Gemaakte Rapportage

Uw behoeften definiëren onze rapporten. Van focus op specifieke kaders zoals OWASP tot aangepaste formaten of talen, we passen ons aan om ervoor te zorgen dat het precies is wat u nodig heeft.

Post-Test Ondersteuning

Het project eindigt niet na de test. Reken op onze voortdurende ondersteuning, en zorg voor duidelijkheid en onwankelbare inzet voor uw beveiligingstevredenheid.

websec logo WebsecIndustrie Gemiddelde
NazorgGratis InbegrepenExtra kosten
HertestenGratis InbegrepenExtra kosten
VakkundigheidGecertificeerde ExpertsFlexibel
Automatiseringsratio75% Handmatig, 25% Semi-geautomatiseerd25% Handmatig, 75% Volledig geautomatiseerd
RapportleveringVersleuteld WebSec PortalE-mail, USB
Reactietijd1-2 uurTot 24-48 uur

Andere sectoren die we beveiligen

Cybersecurity voor de Publieke & Overheidssector FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat omvat de Publieke & Overheidssector?
Deze sector omvat digitale platforms en operaties die door lokale, staats- en nationale overheden worden gebruikt voor administratie en openbare diensten.
Waarom is cybersecurity cruciaal voor e-governance?
Hoe versterkt WebSec de beveiliging van openbare diensten?
Lopen lokale overheidsinstanties ook risico?
Wat doet WebSec buiten compliance voor overheden?

Bel ons voordat u ons nodig heeft.

Onze experts zullen u helpen!

Neem Contact Op