Dutch
English

Cybersecurity voor de Groothandel & Detailhandel

De vervagende lijnen tussen offline en online winkelen verhogen de digitale risico's. Onze cybersecurity zorgt voor een veilige winkelervaring en verhoogt uw merkwaarde.
Boek uw Adviesgesprek
ground crack with binary bits

Beveiliging van uw POS-systemen

In het retail landschap zijn Point of Sale (POS)-systemen essentieel, als brug tussen zowel de digitale als de fysieke wereld van de handel. Deze systemen, waaronder digitale contactpunten, kassasystemen, kiosk-betaalterminals, en geldteruggave-apparatuur, vertegenwoordigen meer dan alleen elektronische transacties.

WebSec is toegewijd aan uitgebreide bescherming. Wij beveiligen niet alleen uw digitale winkelfront, maar ook de fysieke winkelinfrastructuur, en testen rigoureus op kwetsbaarheden, zelfs in onderdelen zoals beveiligingscamera's, om een versterkte transactieomgeving te garanderen.

Cybersecurityoplossingen voor de Detailhandelsector

Penetratietest

Versterk uw beveiliging met pentesting door WebSec. Ontdek kwetsbaarheden, versterk verdedigingen en bescherm uw digitale activa.

Over Penetratietest

Red Teaming

Onze bekwame red teamers zullen realistische dreigingen nabootsen, kwetsbaarheden ontdekken en uw verdediging versterken om uw bedrijf een stap voor te zijn op cybercriminelen.

Over Red Teaming

Mystery Guest

Versterk uw fysieke beveiliging met onze Mystery Guest-service. Ontdek zwakke punten, identificeer risico's en versterk uw panden voor uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

Over Mystery Guest

Code Review

Ons team verbetert de beveiliging van uw code met grondige analyse om risico's te verminderen, voor een veilig en soepel ontwikkelproces.

Over Code Review

Security Abonnementen

Kies een ideaal beveiligingsabonnement aangepast aan de behoeften van uw bedrijf en zorg het hele jaar door voor bescherming.

Over Security Abonnementen

Security Detachering

Krijg toegang tot bekwame professionals die uw team zullen versterken en zorgen voor continue bescherming van uw waardevolle activa.

Over Security Detachering

Wat ons onderscheidt van de concurrentie

De fusie van fysiek en digitaal definieert de moderne detailhandel. WebSec, met zijn holistische aanpak, zorgt ervoor dat deze fusie veilig blijft. Onze expertise strekt zich uit van e-commerce platforms tot fysieke winkels en beschermt zowel operaties als consumentengegevens. Naarmate retailers evolueren, zijn wij hun vertrouwde partner, die groei waarborgt in een veilig, digitaal ecosysteem.

Klantgerichte Scoping

Uw unieke behoeften vormen onze aanpak. We verdiepen ons diep om te begrijpen en passen onze diensten aan elke specifieke klant aan.

Expert Handmatig Testen

Voorbij automatisering, dagen onze handgekozen experts verdedigingen rigoureus uit, zorgend voor ongeëvenaarde kwaliteit en expertise voor uw gemoedsrust.

Op Maat Gemaakte Rapportage

Uw behoeften definiëren onze rapporten. Van focus op specifieke kaders zoals OWASP tot aangepaste formaten of talen, we passen ons aan om ervoor te zorgen dat het precies is wat u nodig heeft.

Post-Test Ondersteuning

Het project eindigt niet na de test. Reken op onze voortdurende ondersteuning, en zorg voor duidelijkheid en onwankelbare inzet voor uw beveiligingstevredenheid.

websec logo WebsecIndustrie Gemiddelde
NazorgGratis InbegrepenExtra kosten
HertestenGratis InbegrepenExtra kosten
VakkundigheidGecertificeerde ExpertsFlexibel
Automatiseringsratio75% Handmatig, 25% Semi-geautomatiseerd25% Handmatig, 75% Volledig geautomatiseerd
RapportleveringVersleuteld WebSec PortalE-mail, USB
Reactietijd1-2 uurTot 24-48 uur

Andere sectoren die we beveiligen

Cybersecurity voor de Groothandel & Detailhandel FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat definieert het moderne digitale landschap van de detailhandel?
Het is een mix van e-commerce platforms, digitale betaalgateways, voorraadbeheersystemen en klantgegevensopslag.
Waarom is cybersecurity cruciaal voor retailers?
Hoe zorgt WebSec voor groei in digitale detailhandel?
Lopen fysieke winkels ook risico?
Hoe gaat WebSec om met de dubbele aard van de detailhandel?

Bel ons voordat u ons nodig heeft.

Onze experts zullen u helpen!

Neem Contact Op