Dutch
English

Cybersecurity voor de Transportsector

Te midden van evoluerende transporttechnologie ontstaan kwetsbaarheden. Beveilig routes met onze cybersecurity, en zorg voor veiligheid en een veerkrachtig netwerk.
Boek uw Adviesgesprek
ground crack with binary bits

Beveiliging van Land, Zee en Lucht

De transportsector, met inbegrip van land-, zee- en luchttransport, wordt geconfronteerd met een escalerende golf van cyberdreigingen. Geavanceerde aanvallen richten zich op elk facet van het transport, met potentieel significante verstoringen en gevaar voor de veiligheid.

WebSec herkent deze diverse uitdagingen. Onze toegewijde oplossingen beschermen alle transportwijzen, zorgen voor ononderbroken reizen en beveiligen kritieke transportinfrastructuren tegen opkomende cyberdreigingen.

Cybersecurityoplossingen voor de Transportsector

Penetratietest

Versterk uw beveiliging met pentesting door WebSec. Ontdek kwetsbaarheden, versterk verdedigingen en bescherm uw digitale activa.

Over Penetratietest

Red Teaming

Onze bekwame red teamers zullen realistische dreigingen nabootsen, kwetsbaarheden ontdekken en uw verdediging versterken om uw bedrijf een stap voor te zijn op cybercriminelen.

Over Red Teaming

Mystery Guest

Versterk uw fysieke beveiliging met onze Mystery Guest-service. Ontdek zwakke punten, identificeer risico's en versterk uw panden voor uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

Over Mystery Guest

Code Review

Ons team verbetert de beveiliging van uw code met grondige analyse om risico's te verminderen, voor een veilig en soepel ontwikkelproces.

Over Code Review

Security Abonnementen

Kies een ideaal beveiligingsabonnement aangepast aan de behoeften van uw bedrijf en zorg het hele jaar door voor bescherming.

Over Security Abonnementen

Security Detachering

Krijg toegang tot bekwame professionals die uw team zullen versterken en zorgen voor continue bescherming van uw waardevolle activa.

Over Security Detachering

Wat ons onderscheidt van de concurrentie

Het digitale weefsel van transport is ingewikkeld en uitgebreid. Met WebSec aan het roer profiteert elk contactpunt, van luchtvaartmaatschappijen tot spoorwegen, van robuuste cybersecurity. Wij hebben de taak op ons genomen om te zorgen dat reizen niet alleen efficiënt maar ook veilig zijn. Met een focus op het beschermen van passagiersgegevens en geavanceerde transportsystemen, garanderen we soepele overgangen in een digitale wereld.

Klantgerichte Scoping

Uw unieke behoeften vormen onze aanpak. We verdiepen ons diep om te begrijpen en passen onze diensten aan elke specifieke klant aan.

Expert Handmatig Testen

Voorbij automatisering, dagen onze handgekozen experts verdedigingen rigoureus uit, zorgend voor ongeëvenaarde kwaliteit en expertise voor uw gemoedsrust.

Op Maat Gemaakte Rapportage

Uw behoeften definiëren onze rapporten. Van focus op specifieke kaders zoals OWASP tot aangepaste formaten of talen, we passen ons aan om ervoor te zorgen dat het precies is wat u nodig heeft.

Post-Test Ondersteuning

Het project eindigt niet na de test. Reken op onze voortdurende ondersteuning, en zorg voor duidelijkheid en onwankelbare inzet voor uw beveiligingstevredenheid.

websec logo WebsecIndustrie Gemiddelde
NazorgGratis InbegrepenExtra kosten
HertestenGratis InbegrepenExtra kosten
VakkundigheidGecertificeerde ExpertsFlexibel
Automatiseringsratio75% Handmatig, 25% Semi-geautomatiseerd25% Handmatig, 75% Volledig geautomatiseerd
RapportleveringVersleuteld WebSec PortalE-mail, USB
Reactietijd1-2 uurTot 24-48 uur

Andere sectoren die we beveiligen

Cybersecurity voor de Transportsector FAQ's

decorative image about frequently asked questions
Wat zijn de digitale contactpunten in modern transport?
Deze contactpunten variëren van ticketsystemen, navigatiehulpmiddelen, communicatienetwerken tot slimme voertuigsystemen.
Waarom is transport cybersecurity essentieel?
Hoe garandeert WebSec veilige reizen in een gedigitaliseerde wereld?
Lopen slimme voertuigen risico op cyberdreigingen?
Hoe houdt WebSec gelijke tred met de evoluerende transporttechnologie?

Bel ons voordat u ons nodig heeft.

Onze experts zullen u helpen!

Neem Contact Op